Tafeltennis assortiment

Zoals je weet vind je op Tennissportwinkel tennis artikelen in de breedste zin van het woord. Daarom vind je bij ons ook een assortiment speciaal geschikt voor de tafeltennis spelers onder ons. In het tafeltennis assortiment vind je tafels, batjes, hoezen en netten speciaal geschikt voor tafeltennis.

Met de warme maanden op komst  zien wij dat de tafeltennistafels outdoor erg populair zijn. Deze tafeltennistafels zijn speciaal geschikt om buiten te gebruiken. Tijdens een zomerdag kun je heerlijk buiten tafeltennis, er is niets zo fijn als heerlijk buiten kunnen sporten. De tafeltennistafels zijn verkrijgbaar in de kleuren Groen, Grijs en Roze. Ook vind je in ons assortiment een afdekhoes voor de tafels, dit is erg handig indien je geen overdekte opbergruimte ter beschikking hebt. Doordat de tafels inklapbaar zijn kun je eenvoudig de hoes eromheen trekken om hem vervolgens op te bergen in de tuin. Ook indoor tafeltennistafels zijn te vinden in ons Tafeltennis assortiment.

Bij aanschaf van een tafel kunnen de tafeltennis batjes natuurlijk niet ontbreken. Daarom vind je hier diverse tafeltennis batjes van hoge kwaliteit. Deze batjes zijn van hoge kwaliteit en zullen lang meegaan. In tegenstelling van de goedkope batjes die je tegenkomt in de supermarkt of kleine speelgoed winkels. Bij deze batjes is het probleem dat de lijm snel loslaat. Dit is bij de tafeltennis batjes in ons assortiment niet het geval.

Neem een kijkje in ons tafeltennis assortiment!

 

Bekijk ons tafeltennis assortiment!

©2015 Tennissportwinkel - alle rechten voorbehouden