1–63 van 96

Prince

In ons zeer uitgebreide Prince assortiment vind je honderden producten gemaakt voor racketsporten als tennis, badminton en squash. Prince is al jaren erg populair in de racketwereld.

De Prince tennisschoenen zijn voorzien van de nieuwste technologieën in combinatie met het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dit zorgt voor topkwaliteit schoenen waarin je heerlijk comfortabel kunt tennissen. Ook bieden de schoenen uitstekende grip en stabiliteit op de tennisbaan voor optimaal resultaat.

Net als de tennisschoenen zijn de Prince tennisrackets van hoge kwaliteit. Net als alle grote merken heeft Prince verschillende racket collecties. Hiervan zijn de bekendste modellen: EXO3 Warrior, EXO3 Rebel 95 en EXO3 Tour. Alle rackets zijn uitgerust met de nieuwste technologie, hierdoor zijn de rackets vaak nog lichter en sneller. Een van de topspelers die voor een Prince racket gekozen heeft is David Ferrer, die al jaren vol vertrouwen met Prince speelt. Dit geeft aan dat de Prince rackets absoluut tot de beste behoren.