1–63 van 193

Dunlop

Aan het zoeken naar een tennisracket van hoge kwaliteit? Dan is een Dunlop racket echt iets voor jou. Het Britse merk is al jaren erg populair in de tenniswereld. Dunlop is een echte specialist als het om tennisuitrusting gaat.

Ook de populariteit van Dunlop tennisrackets blijft stijgen. Met de nieuwe collectie ‘Biomimetics’ heeft Dunlop een zeer grote stap gemaakt richting de absolute topmerken als het gaat om tennisrackets. De Biomimetics zijn geproduceerd met de nieuwste technologieën. Zo zijn de frames uitgerust met Aeroskin technologie. Dit zijn kleine ribbels die de luchtweerstand verlagen met maximaal 25%. Doordat er minder luchtweerstand ontstaat, krijgen je slagen extra snelheid en kracht. Niet voor niets wordt er met Biomimetics gespeeld door vele topspelers als John McEnroe, Jurgen Melzer, Fernando Verdasco en Nicolas Almagro. De Biomimetics rackets zijn van zeer hoge kwaliteit. Naast deze collectie heeft Dunlop nog vele andere uitstekende tennisrackets. De tennisrackets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat ze volledig bij je tennisoutfit passen.

Om jouw tennisracket goed op te bergen heeft Dunlop een uitgebreid aanbod tennistassen. Deze tassen zijn speciaal gemaakt om een of meerdere tennisrackets op te bergen. Naast de rackets is er in de meeste gevallen ook nog plaats voor kleding, handdoeken, schoenen, tennisballen en een bidon. Zo kan je alles gemakkelijk en veilig meenemen naar de tennisbaan.