1–63 van 462

Babolat

Ben jij opzoek naar een tennisracket van topkwaliteit of goedpassend tenniskleding? Dan is het populaire en bekende merk Babolat iets voor jou. Het Franse tennismerk is een merk waarop je kunt vertrouwen of het nou gaat om je tennisracket, kleding of schoenen. Met de jarenlange ervaring is Babolat een van de voorlopers als het om tennisrackets gaat.

Wereldwijd zijn er duizenden spelers die volledig op de kwaliteit van Babolat vertrouwen. Waaronder een groot aantal topspelers. Zo behoort Babolat tot een van de meest gebruikte tennisrackets op grote tennistoernooien als de Australian Open en Roland Garros. De topspelers die een Babolat racket gebruiken zijn onder andere Yanina Wickmayer en Rafael Nadal.

Naast het uitgebreide aanbod rackets heeft Babolat ook een zeer stijlvolle tenniskledinglijn, hierin vind je werkelijk alle tenniskleding die je mogelijk nodig hebt. Een complete Babolat tennisoutfit samenstellen is dan ook geen probleem. Het aanbond bestaat uit: caps, t-shirts, broeken, jacks, rokjes, sokken en zonnekleppen. Alle kledingstukken zien er stijlvol uit en hebben een hoog draagcomfort tijdens het tennissen. Er is gelet op ventilatie, bewegingsvrijheid en het gebruik van kwaliteitsmaterialen.

Op zoek naar een compleet nieuwe tennisoutfit of zoek je een specifiek kledingstuk? Maak gebruik van onze filters om overzichtelijk te zoeken in ons ruime aanbod. Het juiste artikel gevonden? Dan sturen wij je via de productpagina door naar de verkoper. Tennissportwinkel zorgt ervoor dat je eenvoudig en snel kunt shoppen in het complete aanbod zonder tientallen winkels langs te gaan.