BEKNOPTE VOORWAARDEN
Hoewel continue de inhoud van de website gecontroleerd wordt en dagelijks prijzen en beschrijvingen van producten worden geupdate, zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe links. De eigenaren van de respectievelijke websites zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud weergegeven op de externe links. Tennissportwinkel.com biedt links aan naar andere websites, wij verklaren uitdrukkelijk dat wij geen enkele invloed hebben op het ontwerp van de websites die gelinkt zijn of weergegeven. Daarom distantiëren wij ons expliciet van alle inhoud die gelinkt is van en naar hun website, en drukken zich nadrukkelijk uit dat de inhoud van andere websites onder geen enkele omstandigheden van Tennissportwinkel.com is.

PRIJS INFORMATIE
De genoemde prijzen zijn mogelijk verhoogd sinds de laatste update. Een belangrijke voorwaarde voor verkoop is de werkelijke prijs van het product ten tijde van de aankoop op de online shop. Helaas is het niet mogelijk voor ons om de prijzen en beschikbare productvariaties op de website real-time te actualiseren. Het kan daarom voorkomen dat het weergegeven product niet gekocht kan worden in de getoonde maat of uitvoering, of niet gekocht kan worden voor de prijs vermeld op onze website.

CONTACT INFORMATIE
Arnhemseweg 4
6731 BS Otterlo
Nederland
T: (+31) 0318 847060
E: info@tennissportwinkel.com

VAN DEN ING WEBMARKETING
Deze website wordt geëxploiteerd door Van Den Ing Webmarketing. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het Ingter.net partner ecosysteem en de webshop technologie ontwikkeld door Ingteractive.com.

UW WEBSHOP OP Tennissportwinkel
Wilt u ook graag uw producten op Tennissportwinkel.com? De aangeboden artikelen op Tennissportwinkel.com komen van verschillende webshops vandaan die voldoen aan een aantal strenge eisen. Om uw webshop met haar producten aan te bieden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

ONZE ANDERE SITES
Naast de exploitatie van Tennissportwinkel is Van Den Ing Webmarketing ook verantwoordelijk voor de exploitatie van de volgende performance based marketing sites:

CONTACT FORMULIER

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

©2015 Tennissportwinkel - alle rechten voorbehouden